Volledig scherm
© bruno

Sylvana ontroerd door dochter in Koffietijd

Sylvana Simons heeft vrijdag voor het eerst Koffietijd gepresenteerd. De presentatrice was eenmalig gasthoofdredacteur van het RTL4-programma en mocht zelf ook plaatsnemen aan de koffietafel om gasten te interviewen, waaronder haar eigen dochter.

De uitzending was geheel door Sylvana zelf ingevuld. Het onderwerp kroeshaar werd behandeld en kok Casper kookte Surinaamse pindasoep. Daarnaast had Sylvana een gesprek met Nada van Nie, haar dochter Jamy-Lee en haar eigen dochter Levi over moeder-dochter relaties.

De twee dochters hadden niets dan lovende woorden voor hun moeders en konden geen slechte eigenschappen of zwakke plekken in de relaties benoemen. Levi prees haar moeder om haar doorzettingsvermogen en het feit dat ze er altijd voor haar is. 'De kracht die jij hebt, zou ik ook willen hebben', vertelde ze tijdens de uitzending. De woorden ontroerden Sylvana zichtbaar.

'Ik vond het spannend, lekker en fijn en jammer dat het alweer voorbij is', reageerde Simons aan het einde van de uitzending. Volgende maand is er weer een andere gasthoofdredacteur in Koffietijd.