Volledig scherm

Vakantie vergroot zin in seks

ROTTERDAM - Een kwart van de koppels heeft tijdens de vakantie meer zin in seks. Dat leert een rondvraag op Vakantiesite.nl.

Naast het feit dat mensen het op vakantie vaker met elkaar doen, zijn stellen ook minder gestrest (32%) en romantischer (10%). Eenmaal op de plek van bestemming is de kans op een huwelijksaanzoek één op zeven.

De meest romantische bestemmingen onder koppels zijn Toscane, Venetië en Thailand.  De beste manier om voldoende tijd aan elkaar te besteden is door de kinderen thuis te laten.

Discussie
Al klinkt dit allemaal heel romantisch, de zoektocht naar de juiste bestemming is dat vaak niet.  Maar liefst 39 procent van de ondervraagden geeft aan van te voren met elkaar de bakkeleien over bestemming en soort vakantie. Eenmaal op reis kan ook ruzie ontstaan. Twistpunten zijn onder meer aan het strand blijven liggen of op excursie gaan.

  1. ‘De eenvoud van een tiny house is mooi. We gaan terug naar de basis’
    PREMIUM
    Binnenkijken

    ‘De eenvoud van een tiny house is mooi. We gaan terug naar de basis’

    In de rubriek Binnenkijken nemen we een kijkje in de woning van bewoners in de regio. Zij vertellen over hun droomhuis, hun favoriete plekken of over details in hun woning. Vandaag: Corné (34) en Mirjam (31) Looij. Zij wonen in een tiny house in Ouddorp van 3 bij 11 vierkante meter. In de traptreden naar de slaaploft zijn lades gemaakt voor handdoeken en stekkers, het logeerbed doet ook dienst als bureau.