De afbouw van huizen gaat door waar dat kan, maar er zijn buitenlandse bouwvakkers die naar hun thuisland gaan om het coronavirus te ontlopen of om bij familie te zijn.
Volledig scherm
De afbouw van huizen gaat door waar dat kan, maar er zijn buitenlandse bouwvakkers die naar hun thuisland gaan om het coronavirus te ontlopen of om bij familie te zijn. © ANP XTRA

Verkopers onzeker en buitenlandse bouwvakkers vertrekken: twijfel slaat toe op woningmarkt

coronavirusDe lopende bouwprojecten kunnen vooralsnog doorgaan en grote makelaarsverenigingen prediken nog geen verbod op bezichtigingen, maar er zijn wel twijfels over de manier waarop de woningmarkt de klappen van de coronacrisis gaat opvangen.

  1. Schoonmaakvideo’s en huishoud-hacks: Isabelle motiveert mensen om te poetsen op ‘CleanTok’

    Schoonmaakvideo’s en huis­houd-hacks: Isabelle motiveert mensen om te poetsen op ‘CleanTok’

    TikTok heeft vele kanten. Je vindt er dansjes, playbackvideo’s en kookfilmpjes, maar ook steeds meer schoonmaakvideo’s. Onder de noemer ‘CleanTok’ laten TikTokkers zien hoe ze hun huishouden doen. Een trend die begon in Groot-Brittannië, maar inmiddels ook naar Nederland is overgewaaid. Isabelle Barten (36) was een van de eersten die in ons land met poetsdoek en camera aan de haal ging. Haar video’s worden inmiddels tien- tot honderdduizenden keren bekeken.