Stefan Bonestroo.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Bonestroo. © Eigen foto

Zonder waarschuwing stond huurder Stefan na één jaar op straat: ‘Je wordt genaaid waar je bij staat’

Stefan Bonestroo uit Arnhem kreeg van de ene op de andere dag te horen dat zijn huurcontract van een appartement aan de Steenstraat na één jaar niet verlengd zou worden. Bonestroo en zijn huisgenoot moesten halsoverkop op zoek naar nieuwe woonruimte, terwijl het appartement opnieuw in de verhuur kwam. Voor veel meer geld.

22 reacties

 • K nas

  1 maand geleden
  dit is conform de wet en ook logisch. je mag als verhuurder maximaal een 2 jaarscontract geven. voor de verhuurder ook heel onhandig dat hij steeds goede huurders eruit moet zetten. een huurder met een vast contract krijg je er nooit meer uit. huurdersbescherming is veel te sterk.
 • Hendrik Vosbergen

  1 maand geleden
  Verhuurders moeten ook geld verdienen. Het probleem is niet zo zeer wat zich hier afspeelt want er komt gewoon iemand anders in te wonen en er is geen leegstand. Het probleem is dat Nederland teveel mensen en te weinig huizen heeft waardoor dit soort praktijken wat gevoeliger liggen. Een contract gaat twee kanten op en je zet er allebij je handtekening onder. Ik zou bozer zijn op de overheid die asielzoekers voorrang geeft op mensen als Stefan ipv de bevolkingsgroei af te remmen.
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Die wereld is compleet verrot. Laat het wel vastleggen wat hij zegt.. als hij dat heeft gezegd, stuur hem nog even een mail om te bevestiging dat je er niet uit wordt gezet na een jaar. Dan kan hij dat trucje iig niet doen. Mja, er zijn wetten die aangepakt moeten worden en dat gebeurt niet. De laffaards zullen dat echt niet doen. Wel huilen als iemand bij hun op de stoep staat.
 • W Wijs

  2 maanden geleden
  Geld dat is waar het om draait. Ik verliet mijn oude sociale huurwoning van 680 euro en hij kwam terug op de markt voor 950 euro vrije sector, zonder renovatie of wat dan ook. Kapitalisme maakt meer stuk dan men lief is!
 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 22:00 worden de volgende dag na 15:00 bekeken. Bedankt voor uw geduld!