Volledig scherm
Auto in sloot in Well. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek

Auto belandt in sloot in Well

WELL - Een automobilist is maandag met zijn auto in een sloot beland aan de Weigraaf in Well. De bestuurder wist na het ongeval op eigen kracht uit de auto te komen.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur. De bestuurder raakte niet gewond en reed na het verlaten van de auto met passanten mee naar huis.

De politie heeft de bestuurder inmiddels gesproken, maar er waren geen bijzonderheden. De man is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en vervolgens in de sloot terechtgekomen met zijn auto.

Volledig scherm
Auto in sloot in Well. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek
  1. Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten

    Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten

    KERKDRIEL - Op de kleurplaat achterop de placemat van restaurant 'Gewoon Sientje' valt een serveerster over een banaan. ,,Je mag hier fouten maken", aldus 'gastvrouw' Monique Nijkamp van het nieuwe restaurant in Kerkdriel. ,,We willen bij Gewoon Sientje en het 'Frietparadijs' mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding van ervaren mensen uit de zorg en horeca werkervaring op laten doen. Denk aan koken, bedienen, de receptie en medewerker in friettent 'Het Frietparadijs' beneden. Misschien een springplank naar die echte baan. Het gaat er niet om wat je niet kunt maar wat je wel kunt."