Martin van den Broek van Brandend Zand aan tafel bij Marjo en Henk Embregts (rechts) en Jan en Jolanda Verbruggen. Begin deze week stond recreatiegebied de Zandmeren nog helemaal onder water.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin van den Broek van Brandend Zand aan tafel bij Marjo en Henk Embregts (rechts) en Jan en Jolanda Verbruggen. Begin deze week stond recreatiegebied de Zandmeren nog helemaal onder water. © Roel van der Aa

Bedrijven Zandmeren na hoogwater heel snel weer in de lucht: ‘Iedereen hielp elkaar’

KERKDRIEL - Goede samenwerking loont. Dat hebben de ondernemers in recreatiegebied De Zandmeren de afgelopen dagen laten zien en ondervonden. Door elkaar te helpen slaagden ze erin om heel snel na het zakken van het Maaswater weer gasten te ontvangen en weer vol in bedrijf te zijn.

  1. Industrieterreinen en buitengebieden werken als magneet op criminelen: ‘Leggen vaak niet relatie met drugs’
    PREMIUM
    Drugskaart bommelerwaard

    Industrie­ter­rei­nen en buitenge­bie­den werken als magneet op criminelen: ‘Leggen vaak niet relatie met drugs’

    ZALTBOMMEL/BEESD - Een bedrijfsruimte op een industrieterrein dat dienst doet als xtc-laboratorium, zoals vermoedelijk in Beesd het geval was. Het is het topje van de ijsberg. De schijnbare anonimiteit van industrieterreinen en buitengebieden, werkt als een magneet en criminelen maken er meer en meer gebruik van, constateert Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Nederland.