Martin van den Broek van Brandend Zand aan tafel bij Marjo en Henk Embregts (rechts) en Jan en Jolanda Verbruggen. Begin deze week stond recreatiegebied de Zandmeren nog helemaal onder water.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin van den Broek van Brandend Zand aan tafel bij Marjo en Henk Embregts (rechts) en Jan en Jolanda Verbruggen. Begin deze week stond recreatiegebied de Zandmeren nog helemaal onder water. © Roel van der Aa

Bedrijven Zandmeren na hoogwater heel snel weer in de lucht: ‘Iedereen hielp elkaar’

KERKDRIEL - Goede samenwerking loont. Dat hebben de ondernemers in recreatiegebied De Zandmeren de afgelopen dagen laten zien en ondervonden. Door elkaar te helpen slaagden ze erin om heel snel na het zakken van het Maaswater weer gasten te ontvangen en weer vol in bedrijf te zijn.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”