Erik Sterk oogstte aan het eind van de zomer bij Bruchem de eerste gerst voor Ons Bier.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Sterk oogstte aan het eind van de zomer bij Bruchem de eerste gerst voor Ons Bier. © Roel van der Aa

Bier, kaas en vlees; het begint wat te worden met streekproducten uit Rivierenland

ZALTBOMMEL - Streekproducten beginnen in Rivierenland een serieuze markt te worden. Niet alleen wat betreft het aanbod aan producten. Ook organisatorisch gaat het steeds beter. Zo geeft coöperatie Puur Betuws smoel aan wat er in de Bommelerwaard,  de Betuwe en het Land van Maas en Waal wordt geteeld en gemaakt.

  1. Schokkende bodycambeelden: zo ging het eraan toe tijdens de rellen in Eindhoven
    Play

    Schokkende bodycam­beel­den: zo ging het eraan toe tijdens de rellen in Eindhoven

  2. Dit stemt de 'gewone' man op straat
    Play

    Dit stemt de 'gewone' man op straat