,,Een grote verrassing dat hij er is”, zegt Krista van Soldt (38), nadat ze de felicitaties van de wereldkampioen en olympisch goudwinnaar in ontvangst heeft genomen. ,,Dit had ik echt niet verwacht.”
Volledig scherm
,,Een grote verrassing dat hij er is”, zegt Krista van Soldt (38), nadat ze de felicitaties van de wereldkampioen en olympisch goudwinnaar in ontvangst heeft genomen. ,,Dit had ik echt niet verwacht.” © Jan Zandee

Bommelse marathonzwemmers trekken 24 uur lang baantjes voor kankeronderzoek, Maarten van der Weijden: ‘Een prachtig initiatief’

ZALTBOMMEL - Krista van Soldt en Frank Kolthof trokken 24 uur lang baantjes voor een goed doel. Openwaterzwemmer Maarten van der Weijden wachtte hen op. ,,Het was bijzonder om in de nacht te zwemmen en om het langzaam licht te zien worden.”

  1. Politiewagens vernield met zwaar vuurwerk in buitengebied Poederoijen, ME ziet af van inzet
    Video's

    Politiewa­gens vernield met zwaar vuurwerk in buitenge­bied Poederoij­en, ME ziet af van inzet

    POEDEROIJEN - Een peloton ME’ers stond zaterdagochtend net buiten Poederoijen in alle vroegte klaar om een einde te maken aan een fikse brand op de kruising Burgemeester Posweg en Maarten van Rossumweg. Directe aanleiding was het vernielen van twee politiewagens met zwaar vuurwerk en het belemmeren van de brandweer bij bluswerkzaamheden. Maar op het laatste moment werd toch afgezien van hun inzet.