Projectleider Robert-Jan Niewenhuis bij de boorinstallatie. Met deze buizen wordt plaats gemaakt voor de nieuwe leiding die boven de grond klaar ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Projectleider Robert-Jan Niewenhuis bij de boorinstallatie. Met deze buizen wordt plaats gemaakt voor de nieuwe leiding die boven de grond klaar ligt. © Marc Bolsius

Defensie schuift tot op de centimeter nauwkeurig nieuwe brandstofleiding onder ons door

AMMERZODEN/BOKHOVEN/VLIJMEN - Defensie pompt jaarlijks 4,5 miljard liter vliegtuigbrandstof onder ons door. Onder hoge druk, via een ondergrondse en zwaarbewaakte leiding. Een stuk van zeven kilometer wordt nu vervangen en dat is een flinke klus.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.