De Bommelerwaard kleurt rood op de Gelderse kaart van Liander. Opgewekte stroom terugleveren is een probleem door gebrek aan capaciteit. De kleur voor Velddriel is nog niet aangepast.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bommelerwaard kleurt rood op de Gelderse kaart van Liander. Opgewekte stroom terugleveren is een probleem door gebrek aan capaciteit. De kleur voor Velddriel is nog niet aangepast. © Liander

Flinke boost voor capaciteit van stroomnet rond Velddriel na upgrade door Liander

VELDDRIEL - Het gaat een stuk beter met de capaciteit van het stroomnet in en rond Velddriel.  Liander heeft de uitbreiding van het elektriciteitsstation Velddriel aan de Veilingweg afgerond. Beperkingen voor klanten zijn opgeheven, laat een woordvoerster van Liander weten. 

  1. CDA: Voer werk aan Paterstraat Kerkdriel niet in het hoogseizoen uit

    CDA: Voer werk aan Pater­straat Kerkdriel niet in het hoogsei­zoen uit

    KERKDRIEL - Het is prima dat de reconstructie van de Paterstraat in Kerkdriel eindelijk op het punt van beginnen staat. Maar de periode waarin de werkzaamheden gepland staan, is ongelukkig gekozen. En dus wil het lokale CDA weten hoe het college van B en W denkt te voorkomen dat er een verkeersinfarct in het dorp ontstaat. Want in dezelfde periode staat ook de herinrichting van het Mgr. Zwijsenplein op het programma.