De wethouders Anita Sørensen en Adrie Bragt in het geschiedenislokaal van het Cambium College. ,,Je moet 
je historie kennen om goed naar de toekomst te kunnen kijken.”
Volledig scherm
De wethouders Anita Sørensen en Adrie Bragt in het geschiedenislokaal van het Cambium College. ,,Je moet je historie kennen om goed naar de toekomst te kunnen kijken.” © Cambium College

Hoe ga je met elkaar om? Wethouders in discussie met leerlingen Cambium tijdens Week van Respect

ZALTBOMMEL - De jonge generatie ‘moeilijker’ dan vorige? Helemaal niet. Maar ze hebben een hoop aan het hoofd. Hun imago heeft serieus last van social media, maar ze weten heus wat respect is. En ze kunnen meer dan ze denken. Een beetje hulp daarbij kan geen kwaad. In de Week van Respect - begin november - gaan Bommelerwaardse wethouders de klassen van het Cambium College in voor een gedachtewisseling over ‘hoe je met elkaar omgaat’.

  1. Twintig inwoners maken bezwaar tegen ontsluitingsroute: ‘Plan is voor Maasdriel financieel te riskant’
    PREMIUM

    Twintig inwoners maken bezwaar tegen ontslui­tings­rou­te: ‘Plan is voor Maasdriel financieel te riskant’

    KERKDRIEL/HOENZADRIEL - Twintig inwoners van Kerkdriel en Hoenzadriel zijn het niet eens met de procedure die de Zuidelijke Ontsluitingsroute tussen de Provincialeweg en recreatiegebied De Zandmeren mogelijk moet maken. Ook zijn ze van mening dat de gemeente met de plannen voor de weg veel te grote financiële risico's neemt. Slordigheden zouden de gemeenschap miljoenen kunnen kosten.