Jongen raakt gewond bij val uit boom in Zuilichem, traumahelikopter landt

VIDEOZUILICHEM - Een traumahelikopter is maandagmiddag uitgerukt naar een uiterwaard aan de Vleugeldijk bij Zuilichem. Een jongen raakte daar gewond toen hij uit een boom viel. Ook de brandweer en de ambulance kwamen ter plaatse.

 1. Het wiekenkruis hangt, op naar de volgende molen van Windpark Bommelerwaard-A2
  PREMIUM
  VIDEO

  Het wieken­kruis hangt, op naar de volgende molen van Windpark Bommeler­waard-A2

  ZALTBOMMEL - Na 35 minuten takelen was het dan zover. Het op de grond gemonteerde wiekenkruis van de eerste windmolen in de Bommelerwaard was naar 120 meter hoogte getakeld. Het tonnen wegende gevaarte werd daar aan de gondel gemonteerd. Dat trok veel bekijks. Tientallen nieuwsgierigen volgden de spectaculaire operatie vanaf een veilige afstand en waren flink onder de indruk. ,,Wat een spanning, voel je dat ook?”
 2. Gemeenten Rivierenland maken zich grote zorgen: ‘Verbreden A2 niet genoeg om files op te lossen’
  PREMIUM

  Gemeenten Rivieren­land maken zich grote zorgen: ‘Verbreden A2 niet genoeg om files op te lossen’

  WAARDENBURG - De gemeenten in Rivierenland maken zich grote zorgen dat de verbreding van de A2 tussen Deil en Empel nauwelijks zorgt voor minder files. Dat schrijft de Regio Rivierenland namens de acht gemeenten in een brief aan minister Cora van Nieuwenhuizen van Verkeer en Waterstaat. Ze willen weten of de minister bereid is om meer geld in de A2 te steken dan de 835 miljoen die er nu voor is gereserveerd.