Drie mannen uit Uden, Utrecht en Soest werden in 2018 aangehouden in Zaltbommel bij een onderzoek naar hennepteelt en bewerking van hennep.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie mannen uit Uden, Utrecht en Soest werden in 2018 aangehouden in Zaltbommel bij een onderzoek naar hennepteelt en bewerking van hennep. © Getty Images

‘Levendige hennephandel’ in Zaltbommel, maar na bijna vier jaar zijn geëiste straffen heel mild

DRUGSKAART BOMMELERWAARDZUTPHEN  – Het pand aan het Van Voordenpark in Zaltbommel, waar afgelopen zomer 14 kilo hennep in het systeemplafond werd gevonden, was in juni 2018 ook al verstopplaats van hennep. De politie vond er toen 330 hennepstekken, 26 kilo gedroogde hennep en allerlei benodigdheden voor grootschalige hennepteelt. 

  1. Veel schade na zeer grote brand in loods Poederoijen, niemand gewond
    Update/met video

    Veel schade na zeer grote brand in loods Poederoij­en, niemand gewond

    POEDEROIJEN - Een grote loods van zo’n 50 bij 15 meter stond maandagmiddag in brand in Poederoijen. Dat zorgde een tijd lang voor een flinke rookontwikkeling. Grote zwarte rookwolken waren van veraf te zien, bijvoorbeeld vanuit Den Bosch, Geldermalsen en Gorinchem. De brandweer spreekt van een zeer grote brand. Even voor 15.00 uur werd er een NL-Alert verstuurd. Rond 15.20 uur was de brand meester. Niemand raakte gewond.