Kapsalon Debora in Zaltbommel opende haar deuren al om 06.30 uur na versoepeling van de lock-downmaatregelen. Lisa en haar broer Timo waren de eerste klanten die werden geknipt door Debora.
Volledig scherm
PREMIUM
Kapsalon Debora in Zaltbommel opende haar deuren al om 06.30 uur na versoepeling van de lock-downmaatregelen. Lisa en haar broer Timo waren de eerste klanten die werden geknipt door Debora. © Olaf Smit

Om 06.30 uur met hele gezin bij de kapper: ‘Wanhopig is overdreven, maar ik heb hier wel érg naar uitgekeken’

ZALTBOMMEL - Hoe wanhopig moet je zijn om op de dag van de opening ‘s morgens om 06.30 uur al in de kappersstoel te gaan zitten? Behoorlijk wanhopig, blijkt bij kapsalon Debora. De eerste klanten houden een estafette-afspraak: de coronacoups van de hele familie Gorgels uit Zaltbommel moesten er vanochtend aan geloven.

 1. Make-up artist Thijmen jaagt dromen na via Videoland-serie: ‘Ik hoop op het theater of De TV Kantine’
  PREMIUM

  Make-up artist Thijmen jaagt dromen na via Videoland-se­rie: ‘Ik hoop op het theater of De TV Kantine’

  BRAKEL - Tien make-up artists in spe proberen in de Videoland-serie Glow Up’ hun dromen na te jagen. In een afvalrace voeren zij onder begeleiding van beroemdheden Nikkie de Jager, Roxeanne Hazes en Pernell Kusmus allerlei bijzondere opdrachten uit. Eén van hen is de 19-jarige Thijmen van Heusden uit Brakel. Hij raakte geïnspireerd door het Amerikaanse Saturday Night Live en hoopt later op het flinke boetseerwerk zoals in de TV Kantine of werken voor grote theaters.
 1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
  Play

  Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

 2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
  Play

  Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand