De Deugniet, de woonboot van voormalige havenmeester uit Aalst Helaire Sturm, wordt geveild. Sturm heeft al jaren een juridisch conflict met de gemeente Zaltbommel. Het drijvende huis ligt nu bij de Wilhelminasluis in Andel.
Volledig scherm
PREMIUM
De Deugniet, de woonboot van voormalige havenmeester uit Aalst Helaire Sturm, wordt geveild. Sturm heeft al jaren een juridisch conflict met de gemeente Zaltbommel. Het drijvende huis ligt nu bij de Wilhelminasluis in Andel. © BOG Auctions

Oud-havenmeester Aalst moet ook dokken voor tweede boot

DEN HAAG/ZALTBOMMEL - Al twintig jaar knokt ex-havenmeester Helaire Sturm met de gemeente Zaltbommel over een ligplaats van haar boot aan de Zaaiwaard in Aalst. Nog steeds is het einde van de procedures niet in zicht. Nu is er heibel over een tweede boot. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”