Parallelweg bij Hedel weer open; geribbelde bermverharding is even schrikken

WEGWERKZAAMHEDEN + VideoHEDEL/BRUCHEM - De Parallelweg langs de A2 bij Hedel is weer open voor verkeer. Sinds 25 februari is gewerkt aan het herstel van de stukgereden weg. De kapotgereden bermen hebben een betonnen verharding gekregen met een ribbel waar je van schrikt.

De bermen waren op sommige plekken langs de Hoofdwetering flink verzakt, wat tot gevaarlijke situaties leidde. De nieuwe betonstroken zijn duidelijk bedoeld om automobilisten te waarschuwen dat ze niet te ver naar rechts moeten uitwijken. De ribbels zijn echter zo fors, dat het oppassen is met de snelheid. Zelfs de naar 60 kilometer per uur verlaagde maximumsnelheid is riskant.

  1. Tijningenplas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer
    PREMIUM

    Tijningen­plas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer

    ZALTBOMMEL ,,Tsja, wie heeft er nou eigenlijk niet aan meegewerkt.” Nanda Jooren van de gemeente Zaltbommel moet even diep nadenken om niemand te vergeten die heeft bijgedragen aan de renovatie van de Tijningenplas in Zaltbommel. Nou, zeg maar gerust facelift, want de Put van Zanen, zoals de plas ook wel heet, lijkt in weinig meer op wat het tot voor kort was: een dichtgegroeide, onoverzichtelijke plas aan de rand van Zaltbommel, met veel opschot.