Ramkraak parfumerie Zaltbommel: politie doet navraag in de buurt en zoekt camerabeelden

VIDEO/UPDATEZALTBOMMEL - Op een parfumerie in Zaltbommel is in de nacht van donderdag op vrijdag iets na 3 uur een ramkraak gepleegd.

De daders, drie gemaskerde personen, zouden met een zwarte Volkswagen Golf een paar keer tegen het rolluik van de winkel zijn aangereden, waarna ze met twee kliko's de winkel in zouden zijn gegaan om ze met parfum te vullen. Die kliko's leegden ze in een andere auto, waarmee ze er vandoor zijn gegaan. 

  1. Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten
    PREMIUM

    Restaurant met friettent in Kerkdriel ontvangt eerste gasten

    KERKDRIEL - Op de kleurplaat achterop de placemat van restaurant 'Gewoon Sientje' valt een serveerster over een banaan. ,,Je mag hier fouten maken", aldus 'gastvrouw' Monique Nijkamp van het nieuwe restaurant in Kerkdriel. ,,We willen bij Gewoon Sientje en het 'Frietparadijs' mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding van ervaren mensen uit de zorg en horeca werkervaring op laten doen. Denk aan koken, bedienen, de receptie en medewerker in friettent 'Het Frietparadijs' beneden. Misschien een springplank naar die echte baan. Het gaat er niet om wat je niet kunt maar wat je wel kunt."