Volledig scherm
PREMIUM
De muziektent op de stadswallen van Zaltbommel. © Gemeente Zaltbommel

Stadswallen Zaltbommel in de schijnwerpers

ZALTBOMMEL - De stadswallen van Zaltbommel zijn niet alleen uniek, maar ook mooi. De komende jaren worden ze nog veel aantrekkelijker en dat wil de gemeente Zaltbommel graag uitdragen. 

Achter de schermen is een team van deskundigen er al een tijdje mee bezig: het ambitieuze restauratieproject van de Zaltbommelse stadswallen. Uitgesmeerd over een kleine tien jaar krijgen de zeven bolwerken een opknapbeurt en wordt het stadspark teruggebracht in de staat zoals landschapsarchitect François de Virieu het in 1834 bedoeld heeft. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Prijs voor ’goed bestuurd’ Waterschap Rivierenland, maar ook zorgen over de oplopende schulden
    PREMIUM

    Prijs voor ’goed bestuurd’ Waterschap Rivieren­land, maar ook zorgen over de oplopende schulden

    TIEL/ZALTBOMMEL - Waterschap Rivierenland is afgelopen week door het vakblad Binnenlands Bestuur uitgeroepen tot ‘Best bestuurde decentrale overheid 2018'. Het vlakblad roemt de innovatieve wijze waarop de dijkversterkingen worden aangepakt en de manier waarop projecten samen met inwoners, bedrijven en organisaties tot stand komen. Tegelijkertijd luidt waterschapsbestuurder Andries van der Netten van Stigt (VVD) de noodklok. Volgens hem steekt Waterschap Rivierenland zich steeds verder in de schulden.