De toren van de Sint Maartenskerk in Zaltbommel komt boven de daken van de binnenstad uit. In 2024 gaat de toren in de steigers voor restauratiewerkzaamheden.
Volledig scherm
PREMIUM
De toren van de Sint Maartenskerk in Zaltbommel komt boven de daken van de binnenstad uit. In 2024 gaat de toren in de steigers voor restauratiewerkzaamheden. © BD

Zaltbommel tempert de ambities in 2022: ‘Geld is het probleem niet, capaciteit wel’

ZALTBOMMEL - Zaltbommel is financieel gezond: de belastingen gaan niet omhoog en er is geld voor nieuwe initiatieven. Toch wordt 2022 een relatief rustig jaar. ,,We zijn een erg ambitieuze gemeente”, zegt wethouder Kees Zondag. ,,Maar er zijn zoveel plannen dat de ambtelijke organisatie het niet kan bijbenen. We gebruiken 2022 om de balans tussen wat we willen en wat te kunnen te herstellen.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.