Carlijne van Santvoort (links), Carien van Boxtel en Simon Fust aan het werk op Bommels Buiten, de tuinderij van Bommels Bakhuys.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlijne van Santvoort (links), Carien van Boxtel en Simon Fust aan het werk op Bommels Buiten, de tuinderij van Bommels Bakhuys. © Marc Bolsius

Zaltbommels restaurant mét tuinderij
trekt aandacht van sterrenchefs

ZALTBOMMEL - Met groenten en fruit uit eigen kweek de lekkerste gerechten koken en serveren. Simon Fust en Carlijne van Santvoort uit Zaltbommel hebben niet alleen een restaurant maar ook een tuinderij, waar ook nog eens Buitengewone Varkens rondlopen. Een droom komt uit. ,,De oogst bepaalt nu het menu.”

  1. Vergeet Fox Sports of Studio Sport: Bas (74) is alle rollen in één. Op zijn niveau dan
    PREMIUM
    video

    Vergeet Fox Sports of Studio Sport: Bas (74) is alle rollen in één. Op zijn niveau dan

    AALST - Je hebt Tom Egbers, Hélène Hendriks, Kees Jansma en Jack van Gelder: allemaal bekende presentatoren van FOX Sports en Studio Sport. Maar voetballiefhebbers in Bommelerwaard en de Langstraat hebben hun eigen favoriete kanaal: Soccerreporter van Bas Rikkers. De 74-jarige fanatiekeling is, gewapend met camera, microfoon en typerend stemgeluid, een internetbekendheid. Duizend, soms tweeduizend, kijkers heeft hij als publiek.