Volledig scherm
Kolderdag op het Cambium College (locatie aan de Courtine) in Zaltbommel. © Cambium College

Zomerpret op Kolderdag Cambium College

ZALTBOMMEL - De laatste schooldag van examenleerlingen gaat in het middelbaar onderwijs niet onopgemerkt voorbij. Ook op het Cambium College in Zaltbommel niet. 

In de nacht van donderdag op vrijdag was het sportveld naast het schoolgebouw aan de Courtine ingericht als camping. Buurtbewoners waren daarover keurig met een briefje geïnformeerd. Na een korte maar gezellig nacht kwamen voor Kolderdag de opblaasbadjes en waterpistolen tevoorschijn. En zo ontstond er op het schoolplein in de stralende zon veel zomers plezier. 

Na Kolderdag is het uit met de pret en moet er gestudeerd worden.  Het centraal schriftelijk eindexamen begint op 9 mei.

  1. Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    KERKDRIEL/MAREN-KESSEL - Kerkdriel is in rouw voor de 19-jarige man die vrijdagavond omkwam bij een dramatisch ongeluk met een landbouwmachine in Maren-Kessel. Voetbalvereniging D.S.C. uit Kerkdriel heeft zaterdag twee wedstrijden afgelast en houdt op zondag een minuut stilte voor de kampioenswedstrijd. ,,De vreselijke gebeurtenis komt ontzettend dichtbij voor onze spelers, die hem goed kenden”, zegt bestuurslid Bart Vries.