Een impressie van de Gastvrije Waaldijk, zoals het waterschap, gemeenten en de provincie Gelderland deze voor zich zien. Maar aanwonenden vrezen dat niet de fiets maar de auto hier de baas wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de Gastvrije Waaldijk, zoals het waterschap, gemeenten en de provincie Gelderland deze voor zich zien. Maar aanwonenden vrezen dat niet de fiets maar de auto hier de baas wordt. © Waterschap Rivierenland

Zware kritiek uit hele Betuwe op plan Gastvrije Waaldijk: ‘Gastvrij? Nee, het is eerder gas geven!’

HELLOUW - De plannen voor de Gastvrije Waaldijk tussen Gorinchem en Nijmegen krijgen zware kritiek van dijkbewoners in de hele Betuwe. Aanwonenden hebben het idee dat de route meer gemaakt is om toeristen een leuke dag te bezorgen dan het voor hen prettig te maken om aan de dijk te wonen. 

  1. Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    DEN BOSCH - Alsof het een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ is volgen tientallen kids YouTuber Rarko overal waar hij gaat. De video-blogger was woensdagmiddag bij sportvereniging CHC te gast bij de start van het project TOP-Tijd in Den Bosch West. De drie letters in TOP staan voor Talent, Ontdekken & Plezier. ,,Ik ben ook een creator, leer steeds bij, word elke dag iets beter. Focus je op jezelf, laat je niet gek maken”, geeft Rarko zijn jonge fans mee.
    's-Hertogenbosch