Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

A58 volgend weekeinde afgesloten bij Heinkenszand

HEINKENSZAND - Het verkeer dat volgend weekeinde - zaterdag 25 en zondag 26 mei - van Zeeland naar Bergen op Zoom rijdt, moet rekening houden met verkeershinder. Wegens onderhoudswerkzaamheden wordt de A58 afgesloten tussen knooppunt Stelleplas en Heinkenszand. 

De afsluiting is van zaterdag 20.00 uur tot zondag 15.00 uur. De weg van de N62 naar de A58 wordt vanwege voorbereidende werkzaamheden al om 19.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N62 naar de N667 en de N665. Bij de toerit Heinkenszand kan het verkeer de snelweg weer op.

De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”