Autobedrijven verkochten meer in 2020: ‘jonge occasions zijn erg gewild’

videoDe werkplaatsen zijn nog open, de showrooms verplicht gesloten. Toch kijken Zeeuwse autobedrijven terug op een goed 2020, dat in veel gevallen beter was dan 2019. ,,We hebben ook in corona-tijd veel auto's verkocht. Vooral jonge occasions met weinig kilometers zijn gewild”, zegt Saco Melse, mede-eigenaar van Auto Melse in Vlissingen.

 1. Slikactie ZLTO, ROVZ en Shell Rilland: auto wassen voor slechts 2 euro
  PREMIUM

  Slikactie ZLTO, ROVZ en Shell Rilland: auto wassen voor slechts 2 euro

  RILLAND - Bij het Shell tankstation in Rilland kun je je bemodderde auto tot 4 december voor slechts 2 euro laten wassen. De hoge korting is mogelijk omdat landbouworganisatie ZLTO en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) de autowasactie sponsoren en ondernemer Wim van Gorsel zelf ook een duit in het zakje doet. Dat de op zich sympathieke actie zich beperkt tot één autowasserette roept de vraag op: waarom alleen daar?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?