Volledig scherm
De fietser is per ambulance afgevoerd. © Ginopress

Automobilist laat fietser gewond achter na aanrijding op Langevieleweg in Middelburg

UpdateMIDDELBURG - Op de Langevieleweg in Middelburg is donderdagavond een fietser aangereden door een auto. De bestuurder van het voertuig liet het 91-jarige slachtoffer gewond achter en reed door.

De aanrijding vond rond 17.45 uur plaats ter hoogte van het Karel Doormanplein, in de buurt van de bushalte. Daar wilde juist een bus wegrijden. De hoogbejaarde fietser en de automobilist passeerden de bus en botsten. De 91-jarige fietser uit Middelburg viel, de automobilist reed door. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De betrokken automobilist reed in een donkere personenauto, vermoedelijk een zwarte Audi, type A4. Volgens de politie bestaat het kenteken uit de combinatie '49-TL' of '43-TL'. Het voertuig heeft mogelijk schade aan de rechterzijde.

Via Burgernet werd een opsporingsbericht uitgestuurd, maar tot dusver nog zonder resultaat. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement