Volledig scherm
Bløf, vorig jaar april in de Oostkerk. © Lex de Meester

Bløf geeft opnieuw concert in de Oostkerk

MIDDELBURG - Bløf keert terug naar de Oostkerk in Middelburg. De band geeft er zaterdag 9 mei een concert. Dat begint om 20.00 uur.

Bløf verzorgde vorig jaar april twee intieme, akoestische concerten op één dag in de kerk. Die waren bedoeld om de omvorming van het gebouw tot cultureel podium financieel te ondersteunen. Racoon gaf enkele weken later ook twee benefietconcerten.

Alle optredens waren in korte tijd uitverkocht. De verwachting is dat dat nu ook zo zal zijn. In de kerk is ruimte voor enkele honderden bezoekers.

De voorverkoop begint op de 22e

Er zijn honderd kaarten gereserveerd voor Vrienden van de Oostkerk. Die exclusieve voorverkoop begint woensdag 22 januari om 9.00 uur, via gutstickets.nl. Een dag later, donderdag 23 januari om 9.00 uur, begint de kaartverkoop voor andere belangstellenden. Kaarten kosten 40 euro per stuk.

De Oostkerk maakt binnenkort nog meer concerten bekend. Op het programma staan al optredens van Dayna Kurtz (20 maart), Danny Vera (4 april), Michelle David & The Gospel Sessions (19 april) en Carel Kraayenhof, Leoni Jansen & Jeroen van Veen (26 april).

  1. Piet (82) zit vast in zijn te grote huis met te grote tuin; de kleine huizen zijn op
    PREMIUM

    Piet (82) zit vast in zijn te grote huis met te grote tuin; de kleine huizen zijn op

    SLUISKIL - Kleiner gaan wonen in je eigen dorp is voor oudere Zeeuwen vaak een probleem. Er zijn te weinig (betaalbare) appartementen en daarom blijven ze noodgedwongen maar in hun te grote huis wonen. De 82-jarige Piet Vermeulen uit Sluiskil dacht de oplossing gevonden te hebben, maar de bouw van het appartementengebouw ging uiteindelijk niet door. Dus blijft hij wonen in zijn te grote huis met een te grote tuin.