Volledig scherm
Paskal Jakobsen als bezorger © Hard&Ziel

Bløf-zanger Paskal Jakobsen brengt zelf eten van Hard & Ziel rond op de brommer

MIDDELBURG - Mensen die vandaag iets bestellen bij het Middelburgse eetcafé Hard & Ziel zullen verbaasd opkijken als ze hun eten krijgen thuisbezorgd. Zanger - en eigenaar - Paskal Jakobsen bezorgt het eten zelf bij de mensen thuis.

Dat schrijft de Zeeuwse zanger op Facebook. Hij brengt het eten tot 20.00 uur rond op een bezorgbrommer. Gisteren hielp Jakobsen al een avondje in de keuken van zijn streetfoodrestaurant. Op de vraag van iemand op Facebook welk klusje de zanger morgen gaat doen, antwoordt hij: “afwassen en ramen lappen!” Weer iemand anders vraagt of hij ook naar Schouwen rijdt. “Net te ver!” aldus de Middelburger.

Jakobsen opende het restaurant aan de Turfkaai vorig jaar samen met  topkok Edwin Vinke. Op de kaart staan streetfoodgerechten als een hotdog van rookwortel, arretjescake en Crispy scharrelhoender. ­

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”