Bløf-zanger verrast studenten met 'Zoutelande' op de stoep

VIDEOBløf-zanger Paskal Jakobsen heeft op Facebook een filmpje (zie boven) geplaatst van een mini-optreden voor vijf Gentse studenten bij zijn huis in Middelburg.  

,,Staan er ineens vijf studenten van Sociale Technische Wetenschappen uit Gent aan je deur, die vragen of je even een liedje wilt zingen", meldt de zanger op Facebook. 'Nou voor deze keer dan. Het waren dan ook tenslotte de eerste Belgische fans.'

De zanger hoopt  wel dat niet iedereen nu aan de deur komt voor een persoonlijk optreden. ,,Voetnoot; gelieve niet allemaal aan mijn deur komen voor een liedje of een knuffel. Dit was eenmalig", schrijft hij met een knipoog bij de video.

Strand 

Volledig scherm
Paskal Jakobsen zingt voor de Gentse studenten. © Bløf

Het is niet voor het eerst dat de zanger een mini-optreden geeft van het succesvolle nummer Zoutelande. Eind maart zong hij het lied op het strand van - hoe kan het ook anders - Zoutelande.

Bløf heeft met het lied een superhit te pakken. De band ontving voor het nummer in Nederland en België al een gouden plaat. Het lied staat al weken op nummer 1 in de Mega top 50 en in de Vlaamse Ultratop 50. Ook op Spotify doet Zoutelande het erg goed. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. LIVE: verkiezingsavond - hoe stemt Zeeland?
    LIVEBLOG

    LIVE: verkie­zings­avond - hoe stemt Zeeland?

    VLISSINGEN - In heel Zeeland sluiten om 21.00 uur de stembussen. Vanaf dat moment wordt het nagelbijten voor de kandidaten die in Provinciale Staten willen komen. Welke gemeente zal als eerste de stemmen hebben geteld? Hoe groot wordt Forum voor Democratie, en komt Denk in de Staten? Volg hier alles live. De kaart hierboven wordt geactualiseerd zodra alle stemmen in een gemeente zijn geteld, zodat u direct kunt zien hoe er in Zeeland is gestemd.