Bløf-zanger verrast studenten met 'Zoutelande' op de stoep

VIDEOBløf-zanger Paskal Jakobsen heeft op Facebook een filmpje (zie boven) geplaatst van een mini-optreden voor vijf Gentse studenten bij zijn huis in Middelburg.  

,,Staan er ineens vijf studenten van Sociale Technische Wetenschappen uit Gent aan je deur, die vragen of je even een liedje wilt zingen", meldt de zanger op Facebook. 'Nou voor deze keer dan. Het waren dan ook tenslotte de eerste Belgische fans.'

De zanger hoopt  wel dat niet iedereen nu aan de deur komt voor een persoonlijk optreden. ,,Voetnoot; gelieve niet allemaal aan mijn deur komen voor een liedje of een knuffel. Dit was eenmalig", schrijft hij met een knipoog bij de video.

Strand 

Volledig scherm
Paskal Jakobsen zingt voor de Gentse studenten. © Bløf

Het is niet voor het eerst dat de zanger een mini-optreden geeft van het succesvolle nummer Zoutelande. Eind maart zong hij het lied op het strand van - hoe kan het ook anders - Zoutelande.

Bløf heeft met het lied een superhit te pakken. De band ontving voor het nummer in Nederland en België al een gouden plaat. Het lied staat al weken op nummer 1 in de Mega top 50 en in de Vlaamse Ultratop 50. Ook op Spotify doet Zoutelande het erg goed. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks zit Kaj achter een bureau, in het weekend staat hij op het voetbalveld
    PREMIUM
    doordeweeks-in het weekend

    Doorde­weeks zit Kaj achter een bureau, in het weekend staat hij op het voetbal­veld

    GROEDE - Stilzitten is voor Kaj Zwerver (24) uit Groede geen optie. In zijn jeugd verhuisde hij vaak, zelfs woonde hij even in Zwitserland. Tot hij op zijn negende met zijn ouders in het rustige Groede kwam te wonen. Het bleek de perfecte plek voor hem om op te groeien. Hij werkt op dit moment bij het enige architectenbureau van West-Zeeuws-Vlaanderen: Paras Concepts. In het weekend leeft hij zich uit op het voetbalveld.