Jacques Beemsterboer vertelt in PI Torentijd over de moord op zijn dochter Nadine. Op de achtergrond een foto van de zussen Jacqueline en Nadine (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Beemsterboer vertelt in PI Torentijd over de moord op zijn dochter Nadine. Op de achtergrond een foto van de zussen Jacqueline en Nadine (rechts). © Lex de MeesterJacques ging in gesprek met de moordenaar van zijn dochter: ‘hem blijven zien als monster kan ik niet’

MIDDELBURG - Hoe pak je het leven op als je dochter met 36 messteken is omgebracht? Jacques en Wanda Beemsterboer (beiden 66) hebben er een missie van gemaakt om veel over haar te vertellen. Ze gingen in gesprek met de moordenaar. ,,Je kunt iemand blijven zien als monster, maar die houding past me niet.’’

  1. Waarom werd Dave De K. na zijn vrijlating niet meer opgevolgd? Vlaamse minister: ,,Dat juridisch instrument bestond toen nog niet voor deze feiten”

    Waarom werd Dave De K. na zijn vrijlating niet meer opgevolgd? Vlaamse minister: ,,Dat juridisch instrument bestond toen nog niet voor deze feiten”

    Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) laat bij VTM NIEUWS weten dat het juridisch instrument waarmee Dave De K. (34), de ontvoerder van de vierjarige peuter Dean, na zijn vrijlating moest worden opgevolgd destijds nog niet bestond. In 2008 mishandelde De K. de tweejarige Miguel Van Kriekinge, met de dood van het kind als gevolg. Daarvoor kreeg de man een gevangenisstraf van tien jaar, die hij volledig uitzat.