Volledig scherm
Rapper Boef is morgen van de partij tijdens Studio Blush in Goes. © ANP Kippa

Bussen uit heel Zeeland rijden naar nieuw festival in Goese Zeelandhallen

GOES - Wie graag een biertje wil drinken of simpelweg geen auto heeft, kan zaterdag toch naar het grote nieuwe indoor-festival Studio Blush in de Zeelandhallen in Goes. De organisatie laat vanuit heel Zeeland bussen rijden.

,,Het is voor het eerst dat we dat op deze grote schaal doen’’, zegt Reza Geleedst van het organiserende evenementenbureau Festive. ,,We merken dat onze bezoekers in heel de provincie zitten en schatten in dat er behoefte aan is.’’ De bussen rijden morgen vanuit Zierikzee, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen.

Met Studio Blush houdt Festive (bekend van onder meer Thank Goes It's Friday en de Summer Festivals) voor het eerst een groot feest in de Zeelandhallen. Het evenement zou aanvankelijk in februari in evenementenhal Studio A58 in Middelburg plaatsvinden, maar moest worden afgelast vanwege een mogelijke overschrijding van de geluidsnormen.

Geleedst is blij met de Zeelandhallen als alternatief. ,,Een toplocatie, die het verdient dat er weer vaker mooie evenementen worden gehouden’’, vindt hij. Festive gaat er misschien vaker dingen doen. Op Studio Blush staan morgen enkele grote namen, waaronder de rappers Boef en Bizzey.

Meer informatie op www.studioblush.nl.