Volledig scherm
PREMIUM
© Joris Buijs / PVE

Cel geëist voor Middelburger die megaklapper afsteekt in woonkamer

MIDDELBURG - Het was zomaar een vraag. Wie steekt er nu vuurwerk af in zijn woning? Het antwoord op die vraag zat vrijdag op het verdachtenstoeltje van de rechtbank in Middelburg. De 40-jarige Middelburger H. K. 

Het ging niet goed met K. op die laatste dag van november vorig jaar. Hij zat niet goed in zijn vel, voelde zich eenzaam, was gedeprimeerd, kort daarvoor had iemand in zijn woning zelfmoord gepleegd en hij had ook nog een beetje mot met zijn onderburen. Kortom: een rotdag. In zijn kamer van zijn woning aan de Driewegenhof in Middelburg lag vuurwerk. Vuurwerk voor oud- en nieuw. Geen simpel rotje of een sterretje, maar een 2000-klapper.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.