Aukje (met oranje handschoenen) en Anne uit Amsterdam :,,Er liggen zoveel oesters welke is nu goed ? Ko de Oesterman geeft raad.
Volledig scherm
PREMIUM
Aukje (met oranje handschoenen) en Anne uit Amsterdam :,,Er liggen zoveel oesters welke is nu goed ? Ko de Oesterman geeft raad. © Johan vd Heijden

Coronaproof op zoek naar champagne-bonbonnetjes met Ko de Oesterman

YERSEKE - Aukje (38) en haar vrouw Anne (35) sturen Ko de Oesterman een appje: “We zijn 5 minuutjes later, maar willen héél graag mee.” De Amsterdammers verheugen zich op de Oesterexperience, ze zijn er om 6 uur voor opgestaan. Vandaag vertelt Ko ‘Oesterman’ Wagenaar alles over zelf oesters rapen, openmaken en proeven.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.