Danny Vera speelt in juni op Vestrock.
Volledig scherm
Danny Vera speelt in juni op Vestrock. © ANP Kippa

Danny Vera, Gavin James, De Likt en meer op Vestrock

HULST - Zeven namen zijn toegevoegd aan het affiche van Vestrock. Onder anderen Danny Vera en Gavin James komen in juni naar het festival in Hulst.

Danny Vera behoeft in Zeeland geen introductie. De Middelburger scoorde vorig jaar een enorme hit met Roller Coaster. Het nummer belandde zelfs op plek 4 in de Top 2000. Ook Gavin James is een naam van formaat. Hij is bij het grote publiek vooral bekend met breekbare nummers als The Book of Love en Tired

DJ-duo Lucas&Steve (van Summer on You), rapper Dopebwoy en De Likt zijn eveneens vastgelegd. De Likt brak een paar jaar geleden haast letterlijk de tent op Vestrock af, met hun aanstekelijke mix van hiphop en Rotterdamse humor. Ook School Is Cool en Ten Times A Million zijn vandaag bekendgemaakt. 

Het programma bestaat verder uit onder andere Within Temptation, Snelle & Live Band, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, Noordkaap, Starsailor en Maan. Binnenkort volgen nog tientallen namen voor de elfde editie van Vestrock, dat plaatsvindt op 5, 6 en 7 juni in Hulst.