Volledig scherm
Melanie Goossen uit Middelburg is geslaagd © Cornelleke Blok

Deze Zeeuwen zijn geslaagd: de vlag kan uit

videoVLISSINGEN - Duizenden Zeeuwse middelbare scholieren horen vandaag of ze geslaagd zijn. In heel Zeeland hangen vlaggen en tassen aan de gevels na het verlossende bericht. 

Volledig scherm
David Louisse uit Middelburg is geslaagd © Cornelleke Blok

Melanie Goossen (16) uit Middelburg kan niet meer stoppen met lachen: ze is geslaagd voor haar vmbo-t diploma. De scholiere van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren zat twee uur lang in spanning. ,,Ik zat heel erg in over Engels, maar ik heb het toch gehaald. Ik kan het bijna niet geloven. Ik ben heel erg blij."

Ook bij David Louisse (16) uit Middelburg hangt de vlag uit. Zijn moeder heeft taart gehaald om te vieren dat het vmbo-kader diploma binnen is. ,,Ik ga vanavond met vrienden de stad in om het te vieren", zegt de leerling van de SSG Nehalennia.

Op CSW Van de Perre in Middelburg kwamen de geslaagde leerlingen woensdagmiddag bij elkaar om samen het behalen van het diploma te vieren. Dat zag er zo uit: 

Klik hier: Geslaagd? Stuur jouw felicitatie, video of foto in en vind de foto hieronder terug.

Volledig scherm
Geslaagd samen met mijn vriendinnen.
Volledig scherm
Lars is op de schuur geklommen om het van de daken af te schreeuwen. Terecht hoor Lars, super gedaan!
Volledig scherm
Spannende tijd maar super gedaan gefeliciteerd Wes
Volledig scherm
Hard werken 2 jaar maar dan heb hè ik heb je o
Volledig scherm
Liam, gefeliciteerd met je diploma!
Volledig scherm
Super trots op onze dochter Noa! Enorme bikkel! Tussen de ziekenhuis bezoeken door gewoon haar eindexamen gedaan en gehaald! Nu op naar HBOV/Verloskunde. Het is je zo enorm gegund!
Volledig scherm
Hoera Geslaagd!!!
Volledig scherm
Super gedaan Ilse! We zijn trots op je.
Volledig scherm
Hi Romée, gefeliciteerd!!!! Na al dat zwoegen kun je nu heerlijk vakantie vieren! Hartelijke groeten uit Barneveld.
Volledig scherm
Trots op mijn ‘kleine’ broertje die zijn vwo-diploma in de pocket heeft! Gefeliciteerd bro!
Volledig scherm
Lieve Adeline..ondanks alle stress en zorgen dat je waarschijnlijk een leerjaar over moest doen...toch GESLAAGD in 1keer. Je kan het wel..KANJER. Geniet van dit moment. Veel Liefs Mariette, Pa en Ma, Jaco,Janine,Huibert
Volledig scherm
Carmen de Goffau (17) uit 's Gravenpolder is geslaagd voor de havo. ,,Ik ben superblij'', zegt de leerlinge van het Calvijn College. ,,Ik ga een examenfeestje plannen en taart bestellen."
Volledig scherm
Laura van de Velde uit Tholen (vmbo): Trots op jou! Liefs mama
Volledig scherm
Martijn van der Ploeg (Havo):"Na grote spanning: in 1x geslaagd! Top gedaan!! Gefeliciteerd Martijn
Volledig scherm
Rachel Nieuwenhuijze uit Middelburg (vmbo): Deze kanjer is geslaagd zo trots op haar,ze heeft er hard voor gewerkt en nu dikverdiende MAVO diploma op zak. Op naar een mooie opleiding op MBO! Miranda Nieuwenhuijze
Volledig scherm
Rens van der Heyde (16) uit Goes heeft zijn vmbo-kader diploma gehaald op het Ostrea Lyceum jn Goes.
Volledig scherm
Maarten Folmer (18) uit Goes zat flink in de zenuwen. ,,Ik was aan het zweten en trillen", vertelt de leerling van het Ostrea Lyceum. Maar hij heeft zijn havo-diploma gehaald. ,,Toen ik het hoorde ben ik gaan schreeuwen en rennen. Ik denk niet dat ik vandaag nog verdrietig word."
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement