Volledig scherm
Vader en zoon werden door een auto geschept. © GinoPress B.V.

Doneeractie voor gezin na ongeluk vader en zoon in Middelburg

Familie en vrienden van het Middelburgse gezin De Lange zijn een doneeractie begonnen. Doel is om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het gezin, waarvan vader Jeppe (41) en zoon Mees (6) op vrijdag 13 oktober werden aangereden op de Langevieleweg in Middelburg. 

Vader en zoon liggen in het ziekenhuis in Rotterdam en hun toestand is nog steeds zorgwekkend. ,,Jeppe heeft naast zware lichamelijke verwondingen ook blijvend hersenletsel. Hij wordt in slaap gehouden.... Mees opent af en toe zijn ogen, maar lijkt soms ook ver weg'', schrijven de vrienden op doneeractie.nl.  ,,De gevolgen van het ongeluk zijn nog niet te overzien. Wel staat vast dat deze ingrijpend zijn en dat het leven van het gezin volledig zal veranderen'.

Het geld is onder meer bedoeld voor extra zorg, aanpassingen in en rond het huis en onvoorziene kosten. ,,De rechtszaak en afhandeling van letselschadeclaims kan jaren duren. Er zijn echter ook heel veel kosten die niet gedekt worden door de verzekering'', staat er op de website.

Na het ongeluk op de Langevieleweg werd een 47-jarige Roosendaler opgepakt. Hij bestuurde de auto waarmee vader en zoon werden aangereden. De man bleek onder invloed van alcohol en zit nog vast.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement