Volledig scherm
PREMIUM
In het weekend is Kaj Zwerver voetbaltrainer. © Camile Schelstraete

Doordeweeks zit Kaj achter een bureau, in het weekend staat hij op het voetbalveld

doordeweeks-in het weekendGROEDE - Stilzitten is voor Kaj Zwerver (24) uit Groede geen optie. In zijn jeugd verhuisde hij vaak, zelfs woonde hij even in Zwitserland. Tot hij op zijn negende met zijn ouders in het rustige Groede kwam te wonen. Het bleek de perfecte plek voor hem om op te groeien. Hij werkt op dit moment bij architectenbureau Paras Concepts. In het weekend leeft hij zich uit op het voetbalveld.

,,Ik was altijd bezig met mijn handen en wilde iets creatiefs gaan doen”, zegt hij. Vanuit Groede was het makkelijk om Interieurontwerper te studeren in Gent. Toen hij stage moest lopen, zochten zijn studiegenoten het in het buitenland. Kaj ging voor zijn kans in Zeeland. ,,Mijn vader zei dat hier geen werk voor mij was. Maar ik kwam terecht bij Patricia van Paras Concepts. Later bleek dat zij ons huis had gebouwd. Zij zag mij dus als kleuter door huis lopen. Dan is het erg toevallig dat ik nu voor haar werk.”

  1. Plan voor Zeeuws themapark dat meer dan duizend banen oplevert
    PREMIUM

    Plan voor Zeeuws themapark dat meer dan duizend banen oplevert

    VLISSINGEN - De kavel waar de marinierskazerne in Vlissingen had moeten verrijzen, is een uitgelezen plek voor een Zeeuws themapark. Algemeen directeur Leon Overdulve van offshorebedrijf OOS International uit Serooskerke heeft een plan klaarliggen voor een attractiepark dat het Chinese bedrijf Fantawild voor viervijfde wil financieren. Het themapark levert 1000 tot 1500 directe banen op en moet per jaar twee miljoen bezoekers trekken om zich te kunnen bedruipen.