Zeeland Tolvrij hield onlangs een openbare vergadering bij Studio A58, waar Provinciale Staten een besluit namen over het compensatiepakket.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeeland Tolvrij hield onlangs een openbare vergadering bij Studio A58, waar Provinciale Staten een besluit namen over het compensatiepakket. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

‘Een referendum over de compensatie voor de marinierskazerne is onzinnig’

MIDDELBURG - Een referendum over de compensatie voor de marinierskazerne is ‘onzinnig’. Zeeland en Vlissingen worden ruimhartig gecompenseerd, zoals de Tweede Kamerhet kabinet had opgedragen. Sterker: Zeeland krijgt meer dan de marinierskazerne ooit had opgeleverd. ,,Winst dus.” En een tolvrije tunnel? ,,We moeten zorgen dat die in het volgende regeerakkoord komt.”

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.