Eerste Zeeuwse pakketautomaat PostNL in Middelburg

VIDEOMIDDELBURG - De eerste pakket- en briefautomaat van PostNL in Zeeland is dinsdagmiddag in Middelburg in gebruik genomen. De automaat staat bij het winkel- en buurtcentrum aan de Johan van Reigersbergstraat  in de Middelburgse wijk Zuid. 

De automaat is bedoeld voor het verzenden en ophalen van postpakketten en brieven. Zonder tussenkomst van medewerkers kunnen klanten 24 uur per dag en zeven dag per week van de automaat gebruikmaken. De automaat bestaat uit een brievenbus met 2 openingen en meerdere pakketkluisjes in verschillende formaten.Op de website van PostNL is te lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Wethouder Johan Aalberts en depotmanager Alexander van Keulen van PostNL gaven het officiële startsein voor de pakket- en briefautomaat. 

 PostNL plaatste nog drie pakket- en briefautomaten in Middelburg, bij de winkelcentra in de Stromenwijk, Dauwendaele en Veersche Poort.

Volledig scherm
Wethouder Johan Aalberts (rechts) en depotmanager Alexander van Keulen van PostNL gaven het officiële startsein voor de pakket- en briefautomaat. © Postnl / Dennis van Akkeren