Els van Adrichem: ,,‘Annemieke zei meteen, ‘dat is wel een heel mooi huis’.”
Volledig scherm
PREMIUM
Els van Adrichem: ,,‘Annemieke zei meteen, ‘dat is wel een heel mooi huis’.” © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Els en Annemieke zetten hun bed & breakfast te koop. ‘Het is superleuk, maar wel echt werken’

dag huis!Els van Adrichem (61) en Annemieke Scherpenseel (63) bieden hun huis met bed & breakfast midden in Middelburg te koop aan. ,,Je kunt zo beginnen, je mag zelfs de naam B&B Adrichem en Scherpenseel en onze site overnemen.” 

 1. Syrco Bakker opent restaurant in voormalige school: ‘We willen dit rijksmonument weer laten stralen’
  PREMIUM

  Syrco Bakker opent restaurant in voormalige school: ‘We willen dit rijksmonu­ment weer laten stralen’

  Syrco Bakker, tot voor kort chef-kok in het gerenommeerde Pure C in Cadzand-Bad, opent over zo'n anderhalf tot twee jaar een nieuw restaurant in de voormalige gemeenteschool D’ Ouwe Schoole aan de Markt in Retranchement. ,,Er komt ook een atelier in met een ontbijt- en lunchgedeelte, een traiteur en een winkel met producten uit de regio. Het moet een ontmoetingsplek worden.”
  Retranchement
 2. ‘Heerlijke herinneringen in het huis met de 9 kamers in Tholen’
  PREMIUM
  dag huis!

  ‘Heerlijke herinnerin­gen in het huis met de 9 kamers in Tholen’

  In dit herenhuis midden in Tholen-stad had Henk Nieuwenhuis de allereerste praktijk voor ‘heilgymnastiek en massage’ van het eiland Tholen. Zo noemde men in 1970 een fysiotherapiepraktijk toen hij samen met zijn vrouw Nellie het huis kocht. Zij werkte volop mee in de praktijk en verzorgde onder meer de administratie. Hun dochter Merel en zoon David groeiden op in het ruime huis. Ze logeren nog graag met hun kinderen in het huis waar ze zeer goede herinneringen aan koesteren. Henk overleed 1,5 jaar geleden en Nellie Nieuwenhuis zet het huis nu te koop. ,,Het is tijd voor een volgende stap.”