Gerco Blok, lid van de raad van bestuur van Emergis: ,,Voor een belangrijk deel zijn we tegen wil en dank de grootste aanbieder in Zeeland geworden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gerco Blok, lid van de raad van bestuur van Emergis: ,,Voor een belangrijk deel zijn we tegen wil en dank de grootste aanbieder in Zeeland geworden.” © Mieke Wijnen

Emergis geschokt door ingrijpen zorgautoriteit: ‘We begrijpen dit echt niet’

KLOETINGE - Het ingrijpen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is hard aangekomen bij Emergis. ,,Vooral omdat ik dit echt niet begrijp”, zegt Gerco Blok, lid van de raad van bestuur. ,,Ik ben er ook van overtuigd dat dit niet goed is voor de zorg voor de psychisch kwetsbare burger in Zeeland.”

  1. Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheidsrechter in België
    PREMIUM

    Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheids­rech­ter in België

    Niels Pekaar, afkomstig uit Kapelle, maakt deel uit van het beste scheidsrechtersduo van België. Tijdens het jaarlijkse korfbalgala in Antwerpen werd hij vorige week samen met zijn partner, Tom Vlaminckx, gehuldigd. ,,Waarom velen op ons hebben gestemd, weet ik niet precies”, zegt de 29-jarige speler van Tjoba. ,,Maar ik denk dat het is vanwege onze stijl. Wij fluiten niet een wedstrijd, wij managen ’m.”
    's-Heer Hendrikskinderen