Volledig scherm
Bij het ongeval op de A58 waren twee auto’s betrokken; voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. © 112 Midden-Zeeland

Files op A58 in en uit Zeeland door ongevallen

RILLAND - Door ongevallen zijn vanochtend en in het begin van de middag diverse files onstaan op de A58, zowel richting Zeeland als richting Brabant.

In de Vlaketunnel gebeurde rond 11.20 uur een ongeval. Korte tijd later was er tussen Rilland en Hoogerheide een kop-staartaanrijding tussen twee auto’s. Dat zorgde voor een flinke file Zeeland in, waarbij de vertraging opliep tot rond 40 minuten. Anderhalf uur later was die file opgelost. Een berger heeft een van de auto’s weggehaald, de andere kon op eigen kracht verder rijden.

Ook de andere kant op, richting Brabant, ontstonden vlak voor én vlak na de brug over het Schelde-Rijnkanaal files. Na een ongeval op de A4 werd een rijstrook bij Bergen op Zoom afgesloten, waardoor de vertraging opliep tot ongeveer 40 minuten. Ook die file nam na een tijdje af en was rond 13.50 uur opgelost.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement