Volledig scherm
PREMIUM
Bezoek Geert Wilders aan sociaal werkbedrijf Dethon in Terneuzen, maart 2018. © Peter Nicolai

Geert Wilders wil naar zwembad Koewacht komen, maar burgemeester Terneuzen raadt hem dat af

KOEWACHT - Jan Lonink, burgemeester van Terneuzen, heeft laten weten dat PVV-leider Geert Wilders altijd welkom is in Terneuzen, maar dat het onnodig is dat hij naar Koewacht komt. Daar deden zich problemen voor met Belgische jongeren van Marokkaanse komaf. Vandaar dat Wilders, zoals hij op zijn Twitter-account schrijft, ‘de mensen in Koewacht een hart onder de riem zou willen steken'.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    NIEUWDORP - Bij Zeeland Refinery in Nieuwdorp is de extra reactor voor de hydrocracker, het kloppend hart van de olieraffinaderij, aangekomen. Het gevaarte van 600 ton is op zijn plek gehesen. Volgend jaar wordt de extra reactor aangesloten. Daarmee kan de hydrocracker energiezuiniger werken en kan hij nog beter de internationale concurrentie aan. Per jaar wordt 10.000 ton C02 (koolstofdioxide) minder uitgestoten. Aandeelhouders Total en Lukeoil hebben 40 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding.