Volledig scherm
PREMIUM
© Lex De Meester

Gemeenten, durf het h-woord eens uit te spreken

AnalyseMIDDELBURG - De eindstreep is in zicht voor het provinciebestuur, dat vier jaar lang terecht heeft gehamerd op samenwerking. Als gemeenten echt willen, kan een volgend college doorpakken.

Met de nieuwjaarsreceptie van de provincie zijn gisteren de laatste maanden ingeluid van het huidige bestuurscollege, gevormd door CDA, VVD, SGP en PvdA. Op 20 maart vinden immers de provinciale verkiezingen plaats. ‘Krachten bundelen’ heet het akkoord dat de vier partijen op 3 juli 2015 presenteerden. Er werd een nieuwe manier van samenwerken aangekondigd. Niet langer zou de provincie de bankier zijn van grote projecten in Zeeland. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonge studentondernemers verkopen dé oplossing voor regendruppels op je bril

    Jonge studenton­der­ne­mers verkopen dé oplossing voor regendrup­pels op je bril

    MIDDELBURG - Waarom is het stampertje in je cocktail van plastic en niet van hout? Hoe voorkom je dat je niets meer kan zien, omdat er regendruppels op je bril blijven hangen? Ook zo’n hekel aan het dekbed dat voortdurend verschuift in je hoeslaken? Het zijn slechts drie problemen waar jonge studentondernemingen dé oplossing voor hebben gevonden. Vrijdag presenteren 23 van de ‘start-ups’ hun product op de Markt in Middelburg.