Onderzoek bij het appartementencomplex in Oostkapelle
Volledig scherm
Onderzoek bij het appartementencomplex in Oostkapelle © HV Zeeland

Gemist? Angst in Oostkapelle na vondst dode vrouw | Verkeersbrigadier Ton stopt na bedreigingen

Het nieuws in Zeeland vandaag gemist? Geen probleem. Wij zetten de belangrijkste onderwerpen nog even voor je op een rij. Dit was het nieuws van dinsdag 28 mei.

0 reacties

 1. Een bekertje vers appelsap in ruil voor een mening over fietsveiligheid: ‘Bij zand op het fietspad is het uitkijken’
  PREMIUM
  Video | Poll

  Een bekertje vers appelsap in ruil voor een mening over fietsvei­lig­heid: ‘Bij zand op het fietspad is het uitkijken’

  BANJAARD - Zeeland is een fietsprovincie bij uitstek. Maar zijn de Zeeuwse fietsroutes ook allemaal in orde of zijn er nog verbeterpunten? Dat willen de ANWB en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) graag weten. In ruil voor een bekertje vers appelsap vragen ze fietsers deze en volgende maand op verschillende locaties naar hun bevindingen. ,,Die Emmaweg is een drama!”
 1. Op je kont in het zand, rust
  Zomerhit

  Op je kont in het zand, rust

  Ik weet niet hoe het met jou is, maar waar ik ook heen ga, de reis ernaar toe is al tof. Maar het is pas op de plek van bestemming dat ik echt los raak van de dagelijkse sleur. Soms gebeurt dat gelijk, omdat je in zo'n andere omgeving terecht komt dat je niet meer aan thuis denkt. Soms duurt het even een paar dagen. Maar eenmaal uit die sleur overvalt me vaak die heerlijke vakantieroes. Dat gevoel van: niks moeten, relaxen, nieuwe dingen ontdekken. Dat.
 2. Wedden dat-ie leuk is...
  boekentip

  Wedden dat-ie leuk is...

  De Engelse komiek Tony Hawks ging dik twintig jaar geleden een weddenschap aan met zijn vriend Steve, nadat ze op televisie het nationale voetbalteam van Engeland met 4-0 zagen winnen van Moldavië. Hawks, die al niet meer de jongste was, vond dat de Oost-Europeanen er niets van konden en meende dat het leuk was de elf Moldavische profs ook eens uit te dagen voor een potje tennis. En omdat hij die sport enigszins beheerste, wist hij zeker dat hij ze kon verslaan... En lukte dat niet, dan zou-ie het volkslied van het land zingen op een plein in Londen. In adamskostuum. Slaagde hij wel, dan zou Steve dat doen.