Volledig scherm
De recherche doet onderzoek in de Burgemeester Snellestraat in Kortgene. © HV Zeeland

Gemist? Barbara uit Kortgene boos op politie: ‘Zonder waarschuwing schoten ze mijn vriend neer’ | Danny Vera neemt wraak op telemarketeers

Het nieuws in Zeeland vandaag gemist? Geen probleem. Wij zetten de belangrijkste onderwerpen van dinsdag 20 augustus nog even voor je op een rij.

Barbara uit Kortgene boos op politie: ‘Zonder waarschuwing schoten ze mijn vriend neer’ (premium) -  Barbara Kabel uit Kortgene zegt dat de politie afgelopen zaterdag buitensporig geweld heeft gebruikt bij de arrestatie van haar 53-jarige partner. Ze geeft toe dat ze ruzie hadden.

Fietsvoetveer voorlopig uit de vaart door ‘omvangrijk probleem’ met generator (premium) - Veerboot Willem-Alexander, een van de twee fietsvoetveren tussen Vlissingen en Breskens, is voor onbepaalde tijd uit de vaart vanwege een vastgelopen generator.

Danny Vera neemt wraak op telemarketeers: ‘Hallo Eneco, kopen jullie mijn nieuwe plaat?’ - De Zeeuwse muzikant Danny Vera heeft op Instagram op ludieke wijze wraak genomen op telemarketeers. Hij belde naar energiebedrijf Eneco met de vraag of ze zijn nieuwe album willen kopen.

Buurmannen in Oostburg sloegen elkaar bijna dood om Belgisch biertje - Gezellig, samen een lekker potje bier drinken. Met dat idee gingen twee buurmannen uit Oostburg eind april samen naar de Albert Heijn. Ze kozen elk twee zware Belgische biertjes en dronken die bij de ene buurman op. Kort daarna sloeg de andere buurman hem bewusteloos en een hersenbloeding

Zij komen van ver om in Zeeland te studeren (premium) - Studenten uit de hele wereld komen naar Zeeland om te studeren in Middelburg en Vlissingen. Met Emil uit Finland en Antilliaan Omani wandelen we voor de eerste keer door hun nieuwe thuisstad.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stretch-onderneemster Karin Goulooze: ‘Jaag je dromen na, ook al ga je soms op je bek!’
    PREMIUM
    Portret

    Stretch-onderneem­ster Karin Goulooze: ‘Jaag je dromen na, ook al ga je soms op je bek!’

    GOES- ‘Ach, dat is vast een bevlieging', zei een belastinginspecteur die halverwege de jaren 80 poolshoogte kwam nemen bij het kledingwinkeltje dat Karin Goulooze op 18-jarige leeftijd runde op haar slaapkamer in Goes. De inspecteur had het mis. De slaapkamer werd later ingeruild voor een echt winkeltje. Nu, ruim dertig jaar later, zwaait de goedlachse inwoonster van Goes de scepter over zeven kledingzaken.