Volledig scherm
© Cris Sohier

Gemist? Met een tuktuk door Zeeland crossen | Man de cel in voor meermaals verkrachten schoonzusje

Het nieuws in Zeeland vandaag gemist? Geen probleem. Wij zetten de belangrijkste onderwerpen van donderdag 11 juli nog even voor je op een rij.

Koopprijs huizen in Zeeland fors gestegen - De gemiddelde koopprijs van bestaande woningen in Zeeland is in de eerste vijf maanden van dit jaar fors gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De Oude Haven in Colijnsplaat staat weer vol water - Er staat weer water in de Oude Haven in Colijnsplaat. Met behulp van een brandweerauto en een gierwagen is donderdagmiddag het water op peil gebracht. Met de voltooiing van de Oude Haven is er weer een onderdeel van het plan ‘Rondom Colijnsplaat’ afgerond.

De tuktuk zorgt voor een vakantiegevoel én veel bekijks: ‘Mensen vallen soms om van verbazing’ (premium) - Wat de fiets in Nederland is, is de tuktuk in Thailand. En in ‘s-Gravenpolder. Daar kun je een riksja huren voor een unieke ‘expeditie’ door de zak van Zuid-Beveland.

Man uit Zaamslag moet cel in voor meermalen verkrachten van schoonzusje -  De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 32-jarige P. de P. uit Zaamslag drie jaar cel opgelegd voor het meerdere malen verkrachten van zijn 15-jarige schoonzusje. Het begon met een zoen en eindigde uiteindelijk in vier tot vijf keer per week seks.

Volkerak-Zoommeer op de grens van Zeeland en Brabant wordt al vóór 2030 zout (premium) -  Het weer zout maken van het Volkerak-Zoommeer op de grens van Zeeland en Brabant staat op de lijst van grote waterprojecten die het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vóór 2030 wil uitvoeren.

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-20418849 of stuur een email naar: web@pzc.nl

Of ga direct naar Whatsapp en stuur je bericht door.
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement