Gewonde bij ongeval op A58 bij Kapelle

videoKAPELLE - Bij een ongeluk op de A58 bij Kapelle is vanochtend een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer zat bekneld, de brandweer heeft de inzittende bevrijd. Die is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. Meerdere brandweerwagens en de traumahelikopter werden opgeroepen. De auto ligt in de middeberm, de weg is dicht. Verkeer wordt omgeleid, er staat inmiddels enkele kilometers file. Volgens de ANWB is de weg rond 13.30 weer vrij.

Volledig scherm
* © HV Zeeland
Volledig scherm
De auto ligt in de middenberm © 112Midden-Zeeland
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    Zeeland Refinery ontvangt extra reactor waarmee de uitstoot van C02 daalt

    NIEUWDORP - Bij Zeeland Refinery in Nieuwdorp is de extra reactor voor de hydrocracker, het kloppend hart van de olieraffinaderij, aangekomen. Het gevaarte van 600 ton is op zijn plek gehesen. Volgend jaar wordt de extra reactor aangesloten. Daarmee kan de hydrocracker energiezuiniger werken en kan hij nog beter de internationale concurrentie aan. Per jaar wordt 10.000 ton C02 (koolstofdioxide) minder uitgestoten. Aandeelhouders Total en Lukeoil hebben 40 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding.