Gert-Jan Buth van de Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland pleit voor afbraak van de toren, die totaal niet op die plek past en volgens hem ook nooit rendabel is te krijgen. Hij heeft dat al bepleit in de natuur- en recreatieadviescommissie, een club van belanghebbenden in het gebied dat het BOG (Bestuurlijk Overleg Grevelingen) adviseert .
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan Buth van de Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland pleit voor afbraak van de toren, die totaal niet op die plek past en volgens hem ook nooit rendabel is te krijgen. Hij heeft dat al bepleit in de natuur- en recreatieadviescommissie, een club van belanghebbenden in het gebied dat het BOG (Bestuurlijk Overleg Grevelingen) adviseert . © Marieke Mandemaker

Het informatiecentrum Grevelingen is en blijft een stoorzender : 'Breek dat ding af’

BROUWERSDAM - Het Informatiecentrum Grevelingen was al een hoofdpijndossier vóór het er stond en dat is het altijd gebleven. Op 1 december gaat de deur, voor de tweede keer in het 6-jarig bestaan, dicht. Toch knallen er geen champagnekurken bij de tegenstanders van het eerste uur. ,,Ik kan er alleen maar een beetje droevig over zijn", zegt Leo Vorthoren.