Hondenfluisteraar Marien helpt Molly af van pubergedrag

LEWEDORP - Marien Schrijver is al 30 jaar hondenfluisteraar. Gisteren ging hij naar Lewedorp om Annet de Kok te helpen met het pubergedrag van haar hond Molly. ,,Het gedrag van het baasje is net zo belangrijk als dat van de hond.”

Toen Marien Schrijver uit ’s-Gravenpolder nog hondeninspecteur was, zag hij vaak dat mensen problemen hadden met het gedrag van hun hond. ,,Die mensen dachten dat het aan de hond lag, maar dat is niet het geval. Dat zag ik toen al”, zegt hij. Daarom koos hij ervoor de opleiding gedragstherapie te volgen. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hostellerie Schuddebeurs is geen doorsnee toeristenfuik
    PREMIUM
    ACHTER DE SCHERMEN

    Hostelle­rie Schudde­beurs is geen doorsnee toeristen­fuik

    SCHUDDEBEURS - Waar het centrum is, vragen internationale gasten weleens aan receptioniste Sandra Fierens (46), geboren en getogen in Schuddebeurs. Ze kan er om lachen, want Hostellerie Schuddebeurs ís het centrum van het dorpje op Schouwen-Duiveland. Golfers en fietsers verblijven er graag. Deze krant keek in de keuken, de lobby en op hotelkamers. ,,Mijn brillenglazen besloegen van een half ontblote hotelgast.”