Volledig scherm
Hulpdiensten bij het bedrijf in Nieuwdorp. © HVZeeland

Hulpdiensten rukken uit voor ernstig incident bij bedrijf Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - De hulpdiensten zijn vandaag aan het einde van de middag massaal uitgerukt voor een ernstig incident bij een bedrijf aan de Monacoweg in Vlissingen-Oost. Mogelijk gaat het om een bedrijfsongeval, maar dat is nog niet bevestigd.

Het incident gebeurde rond 17.40 uur. Twee ambulanceteams, verschillende politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen. De helikopter landde in de omgeving van het bedrijf. De medewerkers van het traumateam werden door de politie naar de plaats van het incident gebracht. De brandweer van Goes kwam ter plekke met een hulpverleningsvoertuig.

Rond 18.40 uur is de helikopter opgestegen om naar het ziekenhuis in Goes te vliegen. De beide ambulances waren even daarvoor ook al met spoed die kant opgereden. Wat er precies is gebeurd is niet helemaal duidelijk. Een politiewoordvoerder kon vanavond nog geen details verschaffen.

  1. Marten (51) herdenkt de Ramp in het water: ‘Ik wil voelen hoe mijn opa en oma zich voelden’
    PREMIUM

    Marten (51) herdenkt de Ramp in het water: ‘Ik wil voelen hoe mijn opa en oma zich voelden’

    KORTGENE - Putje winter de Noordzee inplonzen klinkt niet heel aanlokkelijk. Maar Marten Klop (51) uit Kamperland doet dat zaterdag met een speciale reden. Hij duikt het ijskoude water in als steunbetuiging aan iedereen die de watersnoodramp meemaakte. In het bijzonder zijn grootouders uit Kats, die op die februaridag in 1953 een hachelijk avontuur beleefden. „Ik wil voelen hoe zij zich voelden.”